Berlaar-Heikant, Radio Midnight, 1981-1982

Berlaar-Heikant, Radio Midnight, 1981-1982

CollectieHistorisch Archief Berlaar
TitelBerlaar-Heikant, Radio Midnight, 1981-1982
ObjecttypeFoto of dia
InventarisnummerBIB045
PlaatsHeestenheide Aarschotsebaan
BeschrijvingJan Winkelmans (rechts) presenteert één van zijn programma's op Radio Midnight: 'Kippenvel' en 'De Luisteraars Top 20'. Juul Rijmenants (links) verzorgt de techniek.
De oorspronkelijke studio bevond zich in een woning in de Heestenheide. Daarna verhuisde de radiomakers naar een bungalow in de tuin van de familie Peeters-Suetens op de Aarschotsebaan.
In 1981-1982 zond Radio Midnight op frequentie 100.2. Er was enige concurrentie met andere lokale radiozenders zoals Radio Horizon en Radio Heikant. Vooral met Radio Christina die bijna op dezelfde frequentie zat, waren er soms problemen.
Medewerkers van Radio Midnight waren onder meer: 'Wim Van Put' (Wim Corenbunders uit Putte) die het programma 'Discontakt' presenteerde, 'Peter Pan' (Peter Hermans), 'Rob Snob' (Robert Robert),
'Chris Complex' (Chris Soeffers) die het programma 'Hard Infarct' presenteerde, Juul Rijmenants, Freddy Leys, Ludo Maris, 'Rik Ellentrik' en Georges Best. Het vertrek van die laatste luidde het einde van de zender in.
TrefwoordenRadio
Deelcollectie Berlaar in Beeld
Oorspronkelijke URI­https//­kempenskarakter.whirlihost.com/­admin/­editor/­objects/­42986/

Locatie op kaart